Ziggo Sport Peptalk

Komt u ook een keer naar onze studio?

Peptalk is een leuke sporttalkshow waarin Jack van Gelder en Frank Evenblij elke maandag terugblikken op de afgelopen sportweek. Deze twee heren doen dit uiteraard op volledig eigen wijze, waardoor er ook de nodige dosis humor van af straalt! Dit komische duo is elke maandag te zien op Ziggo Sport.

 

De opstelling van Peptalk

Jack van Gelder en Frank Evenblij vormen een ijzersterk duo dat elkaar perfect aanvoelt en grote kennis heeft op het gebied van sport. Zo geeft Jack van Gelder zijn ongezoute mening over sportprestaties en toont zich met zijn analytische kijk op sport een kritische sparringpartner van de sporters/trainers die te gast zijn bij Peptalk, en focust Frank Evenblij zich vooral op de mens achter de sporter. Door deze perfecte mengelmoes van mensen wordt elk interview een waar plaatje om naar te kijken.

 

Peptalk een keer bijwonen?

Lijkt het jou leuk om een keer in de studio te zitten bij Jack van Gelder, Frank Evenblij en een handvol bekende sporters? Geef je dan via onderstaand formulier op! De locatie van de publieksopvang is Foyer 11, let goed op de wegwijzers van Peptalk. Peptalk verzoekt gasten zich te melden bij de balie in de entree van tussen 18.30 uur en 19:15 uur. De deuren zijn niet eerder dan 18.30 uur open. Hier word je verwelkomd met een drankje, waarna je samen met de rest van het publiek de studio ingaat. Omstreeks 20.45 uur is de opname afgelopen. De studio is rolstoelvriendelijk.

Wil je weten wie er in de uitzending komt? Houd dan de FacebookTwitter en Instagram van Peptalk in de gaten.

 

Meld je hieronder aan voor een live-uitzending: